Afspraak bij jou op locatie

Voor het kiezen van werkkleding is het lastig om een keuze te maken uit kledingstukken, kleuren, materialen, stoffen en pasvormen. Je zoekt kleding die aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Bij GS Bedrijfskleding begrijpen we dat gemak en flexibiliteit essentieel zijn voor het creëren van de beste ervaring voor onze klanten. Daarom bieden wij naast onze eigen locatie ook de mogelijkheid voor afspraken op locatie. Of je nu op zoek bent naar bedrijfskleding, werkkleding, promotionele kleding of horeca kleding. Wij komen graag naar jou toe om het proces te bespreken.

Neem contact met ons op om de details van jouw bedrijfskleding te bespreken. Wij kijken ernaar uit om samen met jou tot een eindproduct te komen, waarbij jouw wensen centraal staan. Bij GS Bedrijfskleding gaan we verder dan alleen onze eigen locatie, omdat we geloven in de kracht van maatwerk en flexibiliteit.”

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Direct een offerte aanvragen voor de juiste aantallen inclusief bedrukking of borduring? Op www.gsbedrijfskleding.nl/horecakleding vind je ons gehele assortiment. Je kunt gemakkelijk vanaf enkele stuks een offerte aanvragen.  Op werkdagen zijn wij telefonisch ook bereikbaar voor al jouw vragen.

Offerte aanvragen

Bedrijfskleding

GS Bedrijfskleding levert hoogwaardige bedrijfskleding die je bedrijf een betere uitstraling geeft. Bij GS Bedrijfskleding kun je terecht voor: