Onze horecakleding.

GS Bedrijfskleding is totaalleverancier voor alle horecakleding in verschillende branches. Wij combineren onze kennis met de juiste merken om voor elke klant een passende oplossing te geven.

Modern, classy, trendy of stoer? Met ons brede assortiment en de juiste merken creëren wij altijd de juiste look die past bij je huisstijl. Een comfortabele blouse met stretch in combinatie met een leren schort of een klassieke polo met halterschort? Wij denken graag met je mee om tot een goed eindresultaat te komen.

Onze merken beschikken over de groot assortiment met snel leverbare trendy horecakleding. Het assortiment bestaat uit o.a. blouses, schorten, overhemden, poloshirts en T-shirts.

Op je nu op zoek bent naar horecakleding voor je restaurant of hotel? Een kort overzicht voor welke beroepsgroepen wij bedienen tref je hier aan:

Restaurant

Bar en Café

Hotel

Restaurant

Restaurant

Bar en Café

Hotel

Restaurant

Nordic 1

De voordelen van horecakleding.

Horecakleding biedt diverse voordelen voor personeel in de horecabranche. Het zorgt voor een professionele uitstraling, verhoogt de herkenbaarheid van het personeel, creëert uniformiteit en een gevoel van teamspirit. Horecakleding is functioneel, comfortabel en gemakkelijk te reinigen. Het beschermt ook tegen morsen en biedt zakken voor het handig opbergen van benodigdheden. Kortom, horecakleding verbetert de efficiëntie en klantbeleving in de horeca.

Met horecakleding van GS Bedrijfskleding maak je een blijvende indruk op je doelgroep.

Professionele uitstraling

Teamgevoel

Hygiëne en veiligheid

Professionele uitstraling

Teamgevoel

Hygiëne en veiligheid

Bekijk alle merken

Onze diensten.

Bij GS Bedrijfskleding staat klanttevredenheid centraal. Je kunt bij ons terecht voor afspraken op locatie of in onze showroom, waar we graag met je meedenken over het kiezen van de juiste kleding. Daarnaast verzorgen we ook de bedrukking en borduringen om jouw horecakleding meer bekendheid te geven.

Horecakleding bedrukken

Horecakleding borduren

Afspraak op locatie of in de showroom

Horecakleding bedrukken

Horecakleding borduren

Afspraak op locatie of in de showroom

Neem vrijblijvend contact met ons op
Ug 1

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Direct een offerte aanvragen voor de juiste aantallen inclusief bedrukking of borduring? Je kunt gemakkelijk vanaf enkele stuks een offerte aanvragen.  Op werkdagen zijn wij telefonisch ook bereikbaar voor al jouw vragen.

Offerte aanvragen

Populaire horecakleding

96600 Pf 001

Koksbuizen

Horecakleding
Offerte aanvragen
61100 Pf 001

Bedieningskleding 

Horecakleding
Offerte aanvragen
88499 Pm 002

Schorten en sloven

Horecakleding
Offerte aanvragen

Onze partners