Wij staan klaar om jou te ontmoeten, op jouw locatie of in onze showroom.

Bij GS Bedrijfskleding kun je rekenen op een persoonlijke service. Wij komen graag bij jou op locatie om de mogelijkheden voor bedrijfskleding te bespreken. Of het nu gaat om advies, het tonen van samples of het opmeten van medewerkers, wij zorgen voor een afspraak op maat. Zo kunnen we samen de perfecte bedrijfskleding op maat creëren die voldoet aan al jouw wensen en eisen.


In onze showroom verwelkomen we je graag voor een afspraak om bedrijfskleding te bespreken. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding. Maak een afspraak en ervaar zelf de kwaliteit, pasvorm en uitstraling van onze collectie. Samen zorgen we ervoor dat jouw medewerkers stijlvol en professioneel voor de dag komen.

Neem direct contact met ons op
Dsc 1599

Afspraak op locatie.

Een afspraak op locatie biedt de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben en je specifieke wensen en eisen te bespreken voor bedrijfskleding. We kunnen diverse samples en voorbeelden meenemen, zodat je de kwaliteit, stijl en materialen van de bedrijfskleding kunt bekijken en beoordelen. Een afspraak op locatie bespaart tijd en moeite, omdat je niet naar een showroom hoeft te reizen. We komen naar jou toe en nemen het hele proces van advies, selectie en maatneming uit handen, waardoor het proces efficiënt en gemakkelijk verloopt.

Persoonlijke service

Stalen en voorbeelden

Efficiëntie

Maatneming

Persoonlijke service

Stalen en voorbeelden

Efficiëntie

Maatneming

Afspraak in onze showroom.


Bezoek onze showroom voor een persoonlijke kennismaking met onze hoogwaardige bedrijfskleding. Bespreek samen met één van onze medewerkers de mogelijkheden. Maak een afspraak om onze diverse collecties te bekijken, waar kwaliteit en functionaliteit samenkomen. Ervaar de perfecte pasvormen, duurzame materialen en het aanbod aan bedrukkingsopties. Onze showroom bezoeken? Neem eerst even contact met ons op voor een afspraak.

Persoonlijke service

Afspraak mogelijk

Stalen en voorbeelden

Maatneming

De koffie staat klaar

Persoonlijke service

Afspraak mogelijk

Stalen en voorbeelden

Maatneming

De koffie staat klaar

Scherm­afbeelding 2023 10 26 Om 19.36.48

Meer cases

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Direct een offerte aanvragen voor de juiste aantallen inclusief bedrukking of borduring? Je kunt gemakkelijk vanaf enkele stuks een offerte aanvragen.  Op werkdagen zijn wij telefonisch ook bereikbaar voor al jouw vragen.

Neem direct contact met ons op