Geef jouw bedrijfskleding meer identiteit.

Bij GS Bedrijfskleding kun je rekenen op professioneel bedrukken en borduren van kleding. Creëer een unieke en herkenbare uitstraling voor jouw team. Wij leveren maatwerkoplossingen en hanteren hoge kwaliteitsnormen.

Met onze eigen DTP afdeling ontdekken we graag samen wat de mogelijkheden zijn voor het bedrukken en borduren van jouw bedrijfskleding. Ons ervaren team zorgt voor professioneel ontwerp en opmaak van je bedrijfskleding, waardoor je verzekerd bent van een unieke en gepersonaliseerde uitstraling.

Neem direct contact met ons op
343055127 262332819474891 4429834878755759805 N

Bedrukken.

Bedrukken van bedrijfskleding bij GS Bedrijfskleding biedt de mogelijkheid om je merkidentiteit te versterken door het toevoegen van je logo en bedrijfsnaam. Bedrukte bedrijfskleding zorgt voor directe herkenning en een gevoel van saamhorigheid binnen je team, zowel intern als extern. Daarbij vergroot bedrukte bedrijfskleding de betrokkenheid van klanten, omdat ze gemakkelijk herkenbare aanspreekpunten hebben en zich verbonden voelen met je merk.

Merkidentiteit

Teamherkenning

Professionele uitstraling

Marketing en reclame

Klantbetrokkenheid

Merkidentiteit

Teamherkenning

Professionele uitstraling

Marketing en reclame

Klantbetrokkenheid

Borduren.

Kies voor het borduren van bedrijfskleding bij GS Bedrijfskleding en profiteer van voordelen zoals duurzaamheid, een professionele uitstraling, versterking van je bedrijfsidentiteit en een langdurige zichtbaarheid op de kleding. Borduren zorgt voor een langdurige en duurzame afwerking van bedrijfskleding, die bestand is tegen intensief gebruik en wassen. Het biedt ook mogelijkheid om fijne details en complexe ontwerpen nauwkeurig weer te geven, waardoor je kleding een hoogwaardige uitstraling krijgt.

Duurzaamheid

Professionele uitstraling:

Merkversterking

Detail en verfijning

Langdurig effect

Duurzaamheid

Professionele uitstraling:

Merkversterking

Detail en verfijning

Langdurig effect

277255009 136856665523936 7167250741466133860 N

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Direct een offerte aanvragen voor de juiste aantallen inclusief bedrukking of borduring? Je kunt gemakkelijk vanaf enkele stuks een offerte aanvragen.  Op werkdagen zijn wij telefonisch ook bereikbaar voor al jouw vragen.

Neem direct contact met ons op

Meer cases