Because we’re in for the long run

Printer PRIME

Van de beste stof in hoge grammages tot een gedetailleerde afwerking. Over de Prime collectie is goed nagedacht! Dat zorgt ervoor dat we de kwaliteit écht kunnen garanderen. Bovendien is deze collectie circulair ontworpen, waardoor we de impact op het milieu sterk kunnen verminderen. De lijn is bewust modern ontworpen zodat hij door vrijwel elke industrietak gedragen kan worden. Een collectie voor iedereen betekent dan ook echt een collectie voor iedereen. In tegenstelling tot vele anderen is de kledij wasbaar op 60°C. Op die manier kan het wasgoed niet alleen vlekvrij, maar ook volledig hygiënisch schoon gemaakt
worden. Bovendien kan de Printer Prime collectie in de droger op lage temperatuur (max. 60°C) en werd deze getest op industrieel wassen volgens de EN ISO 15797. De collectie is écht voor iedereen: van XS tot 2XL voor dames en van S tot 5XL voor heren.

Printer Essentials

In dit concept is elk kledingstuk beschikbaar in minstens 7 krachtige kleuren en de meeste items bestaan in een heren- en damesversie. Ook bieden we een uitgebreide matenreeks aan: voor de dames XS tot XXL en voor de heren van S tot maar liefst 5XL. 

Werkkleding voor dames en heren

Moderne en klassieke ontwerpen

Getest op industrieel wassen

Werkkleding voor dames en heren

Moderne en klassieke ontwerpen

Getest op industrieel wassen

Offerte aanvragen
2265025 Primepolol Img22

Populaire bedrijfskleding

2264031 9030 Primetlady Blackorange Front

Printer  T-shirts

Printer
Offerte aanvragen
2261065 9030 Primesoftshell Black Orange Front

Printer jassen

Printer
Offerte aanvragen
2262071 9030 Prime Crewneck Front 1

Printer sweaters

Printer
Offerte aanvragen