Werkjassen

Deze winterjassen helpen jou de winter door!

Het is weer die tijd van het jaar waarin de temperaturen dalen en de behoefte aan warme, comfortabele kleding toeneemt. Voor werknemers die buiten werken of regelmatig onderweg zijn, is een kwalitatieve winterjas essentieel om de kou te trotseren terwijl ze professioneel voor de dag komen. Bij bedrijfskleding is functionaliteit net zo belangrijk als stijl, en daarom hebben we een selectie samengesteld van winterjassen die jou en je team warm en representatief houden tijdens de koudste dagen van het jaar.

Bescherming tegen de elementen

De winter brengt uitdagingen met zich mee, maar de juiste winterjas kan een wereld van verschil maken. Voor werknemers die buiten werken, zoals bouwvakkers, bezorgers of buitendienstmedewerkers, is bescherming tegen regen, wind en kou cruciaal. Gelukkig zijn er diverse opties die zowel bescherming als comfort bieden.

Dassy winterjas Nordix

Trotseer bijtende kou, striemende wind en stromende regen met deze nieuwe stretch winterjas. Winddicht, waterdicht én ademend. De Nordix heeft een zeer aangenaam draagcomfort en kan zowel werk gerelateerd als casual gedragen worden.

Dassy Nordix Stretch Winter Jacket Black Front

Deze stoere winterjas gaat met je mee in de kou, de wind en in de regen. De waterdichte, winddichte en ademende stof in combinatie met waterdichte naden maken van de DASSY® D-FX Flex Austin de overduidelijke keuze voor al uw outdoor werkzaamheden. Ideaal voor op de bouw, de Austin kan zeker over een stootje.

Dassy Austin Canvas Winter Jacket Midnight Blue Black Front

Maak de juiste keuze voor jouw team

Bij het kiezen van de juiste winterjas voor bedrijfskleding is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van jouw team. Comfort, functionaliteit en uitstraling zijn essentiële factoren om in overweging te nemen. Het personaliseren van deze jassen met het bedrijfslogo kan niet alleen eenheid creëren binnen het team, maar ook een professionele uitstraling naar klanten toe versterken.

Wil je jouw team voorzien van hoogwaardige winterjassen die voldoen aan jullie specifieke behoeften? Neem contact met ons op voor advies op maat en ontdek de mogelijkheden om de winter comfortabel en stijlvol door te komen, terwijl jullie professioneel voor de dag blijven komen.

Gerelateerd